Home > Misc > Μεγάλες αληθείες που ποτέ δεν σκεφτήκατε όσο ήσασταν παιδιά

Μεγάλες αληθείες που ποτέ δεν σκεφτήκατε όσο ήσασταν παιδιά


Λοιπόν για να ευθυμήσουμε λιγάκι θα γίνουν κάποιες αναφορές στο παρελθόν. Θα αποκαλυφθούν μυστικά και γεγονότα που κανένας δεν περίμενε. Οι αλήθειες που θα ειπωθούν παρακάτω αφορούν κυρίως τα άτομα που μεγάλωσαν την δεκαετία του 80ς. Η Δεκαετία αυτή είναι σημαντική για την Ελλάδα γιατί τότε φαγώθηκαν τα χρήματα των επομένων γενεών. Τουλάχιστον η γενιά εκείνων των χρόνων είδες πολύ τηλεόραση και βίντεο.  Δυστυχώς ακόμα και η ελληνική τηλεόραση και οι τότε σειρές μας μεγάλωσαν με ψέμματα και μυστήρια

Πρώτα από όλα κάθε Έλληνας που γεννήθηκε εκείνη την περίοδο είναι γνώστης του θρυλικού Καμπαμαρού, αλλιώς γνωστός και σαν Ninja Boy.  Η πρώτη  και η δεύτερη αποκάλυψη έχει να κάνει με την σειρά που έθρεψε όλη την Ελλάδα τότε. Κύριοι και Κυρίες βρίσκομαι σε θέση να σας ανακοινώσω  το μεγαλύτερο ψέμα που ειπώθηκε ποτέ στην Ελληνική Τηλεόραση. Ο Καμπαμαρού ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΠΟΤΕ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ, αντιθέτως έτρωγε noodles(ασιατικά “μακαρόνια). Δηλαδή για να είμαστε πιο επιστημονικοί, έτρωγε spaghetti από ρύζι και όχι από αλεύρι.Οι Ιταλοί χρησιμοποίησαν τον Καμπαμαρού για να προωθήσουν τα μακαρόνια στην Ελληνική αγορά, αλλιώς τώρα όλοι θα τρώγαμε Noodles. Φυσικά για σκεφθείτε το 1986 να πηγαίνατε στου γονείς και να απαιτούσατε να φάτε “noodles” γιατί τα τρώει ο Καμπαμαρού. Πολύ πιθανόν να μην ήξεραν οι γονείς σας το τι είναι το noodle…

Η Δεύτερη αποκάλυψη έχει να κάνει με τον Σιτζούνε και τα αδέρφια του. Και οι 3 είναι ομοφυλόφιλοι. Ο Σιτζούνε μπορεί να θεωρηθεί metrosexual ενώ οι άλλοι δυο δεν κρύβουν τις προτιμήσεις τους. Άρα η ατζέντα των ομοφυλόφιλων είχε διείσδυση αρκετά νωρίς στην Ελλάδα. Έτσι εξηγείται η κατακόρυφη αύξηση του αριθμού τους την επόμενη δεκαετία(το 90). Ο Σιτζούνε έδωσε νομιμότητα στο κίνημα των «χαρούμενων».

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει στην Κ. Στρουμφίτα. Δεν αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί υπάρχει μόνο ένα θηλυκό στο στρουμφοχωριό? Η Στρουμφίτα δεν είναι ‘original” smurf, αλλά προϊόν του Δρακουμέλ. Ήταν το τσιράκι του και είχε και μαύρα μαλλιά(Δηλαδή μαύρο μαλλί= Κακό, ξανθό= καλό). Επίσης τα προβλήματα στα Στρουμφάκια άρχισαν όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά η Στρουμφίτα, ενώσατε τις τελείες? Δυστυχώς δεν υπάρχουν στοιχειά που αποδεικνύουν ότι τα στρουμφάκια ήταν κομμουνιστές.

Η επόμενη αποκάλυψη δεν είναι εμπεριστατωμένη με στοιχειά, αλλά λόγω της σοβαρότητας της πρέπει να αναφερθεί. Ο Αστυνόμος Σάινης είχε έναν μεγάλο εχθρό τον Dr. Claw, ποτέ ο θεατής δεν είδε το πρόσωπό του. Εικασίες λένε ότι ο Claw είναι ο ίδιος ο Σάινης διχασμένη προσωπικότητα ενώ μια άλλη σχολή υποψιάζεται ότι ο πραγματικό Claw είναι ο τυπάκος που δίνει τις αποστολές στον Σάινη και στο τέλος ανατινάζεται. Εάν αποδειχθεί το παραπάνω πολλοί θα αρχίζουν να αμφισβητούν τα πάντα.

Οι επόμενες αποκαλύψεις είναι μικρότερης σημασίας πάντως. Η Candy-Candy ήταν η πιο γκαντέμα γυναίκα. Γνώρισε ένα αγόρι και αυτό πέθανε σε ραντεβού μαζί της, άρχισε να βγαίνει με τον αδερφό του και αυτός πέθανε στον πόλεμο Επίσης η Candy δεν ήταν 100% ορφανή. Δηλαδή φτου φτου μακριά. Στην σειρά του Voltus V, ξέρετε Ιαπωνέζικο καρτούν με ρομπότ- κακά ρομπότ, οι 3 από τους 5 ήρωες είναι αδέρφια του μεγάλου κακού. Δεν το περιμένατε ε? Ο SonGoku από το dragonball είναι εξωγήινος.  Στα transformers ο Όπτιμους πεθαίνει από τον  Megatron γιατί τον λυπάται. Στό τέλους του Road Runner, ο willy Coyote πιάνει τον bipbip και τον μαγειρεύει. Ο Sport Billy βασικά ποτέ δεν έκανε κανένα άθλημα, απλώς κουβαλούσε τσάντα, έπαιρνε steroids. Το υποβρύχιο κεραυνό ΔΕΝ ήταν υποβρύχιο αλλά διαστημόπλοιο. Το laser Tag ήταν όλα ένα marketing ploy για να παίζουνε με Laser η νέα γενεά. Το Laserion το είχαν κάνει μετάφραση Βλάχοι(πραγματικά) εάν το βρείτε δείτε το. Ο BarBar( ο ελέφαντας) ήταν καθυστερημένος.

Τελειώνοντας έχω κρατήσει την μεγαλύτερη αποκάλυψη από όλες. Ποίος είναι  ο διοικητής των Cobra? Κύριοι ο διοικητής των Cobra είναι ένα φίδι που πήρε μορφή για να νικήσει του GI JOE και να κυριαρχήσει το βασίλειο των ερπετών! Πραγματικά…. Δείτε φαντασία οι Αμερικάνοι.

Αυτό το βίντεο ανήκει σε νεότερη γενεά. Μπορείτε να το δείτε χωρίς να γελάσετε?

Advertisements
Categories: Misc
 1. Reality bites
  September 13, 2011 at 3:17 pm

  hahah MAKARONADA!

 2. JJk
  July 16, 2012 at 5:34 pm

  Ναι ρε συ και πισω απο καθε παιδικο κρυβονται πανισχυροι μασονοι..
  Δεν μας παρατας ρε στοκε, ο kabamaru ευθυνεται δηλαδη που τρωμε μακαρονια και που υπαρχουν πουστηδες

 1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: